4 VECKOR MED TÄVLING OCH
JAGANDE EFTER POÄNG   
Tävla om ära, priser
storslagen batalj mot och med
andra boxmedlemmar
!
  • Lagtävlingen som går ut på att samla poäng till ditt lag 
  • 4 veckor, 4 tävlingspass; ett segrande lag 
Under 4 veckor kommer 4 lag göra upp om poäng i totalt 4 tävlingar. De utsedda lagledarna har under förperioden fått i uppdrag att rekrytera deltagare till just sitt lag, genom sweet talk, smörande, mutande, eller annat, det spelar ingen roll. Se till så att du har fått ut max av din förhandlingsposition innan du väljer att tacka ja till ett visst lag! ...men vänta inte för länge.
  • Lördag som tävlingsdag 
Varje lördag inom perioden kommer vi arrangera ett tävlingstillfälle på CrossFit Kalmar där pepp, stöttning och laganda garanteras! vi hjälps, i god kamratskap, åt att döma varandra rättvist, regler hjälper ju till att kontrollera det roliga. Har man ingen möjlighet eller inte känner för att delta vid dessa tillfällena går det att genomföra tävlingspassen på egen hand. Den sista lördagen avslutas med en Happening! Datum: 26 feb, 5 mar, 12 mar, 19 mar.
  • Du behöver inte massvis av erfarenhet för att vara med
Det här är tävlingen för alla! Oavsett din ambition för att tävla eller krav på resultat borde du vara med, det finns flera sätt att samla poäng än att genomföra WOD:en snabbast eller lyfta tyngst. Tävlingen kan ses som ett kul adderande till just Din träning som du gör resten av året då du kanske pushar dig själv ytterligare. Främst ska vi ha roligt tillsammans! 
Sista anmälningsdag 10 februari 
300:- /person
T-shirt 
Domare 
Priser 
Finalfest
0