top of page
pbo2023vittransp.png
3 VECKOR MED TÄVLING OCH POÄNGJAKT
TILLSAMMANS MED ANDRA MEDLEMMAR   
Under 3 veckor tävlar kör vi tre olika tävlingspass och du bidrar till ditt lags poäng genom att genomföra passet oavsett skalning. Man anmäler sig till tävlingen och skriver i övrigt-rutan vilket lag man önskar vara med i. Linas Lag, Daniels Lag eller Anders Lag.
Lördag som tävlingsdag 
Varje lördag inom perioden kommer vi arrangera ett tävlingstillfälle på CrossFit Kalmar där pepp, stöttning och laganda garanteras! Vi hjälps, i god kamratskap, åt att döma varandra rättvist, regler hjälper ju till att kontrollera det roliga. Har man ingen möjlighet eller inte känner för att delta vid dessa tillfällena går det att genomföra tävlingspassen på egen hand. Den sista lördagen avslutas med en Happening! Datum: 18 feb, 25 feb och 4 mars.
Du behöver inte massvis av erfarenhet för att vara med
3 veckor, 3 tävlingspass; ett segrande lag 
Det här är tävlingen för alla! Oavsett din ambition för att tävla eller krav på resultat borde du vara med, det finns flera sätt att samla poäng än att genomföra WOD:en snabbast eller lyfta tyngst. Tävlingen kan ses som ett kul adderande till just Din träning som du gör resten av året då du kanske pushar dig själv ytterligare. Främst ska vi ha roligt tillsammans! 
350:- /person
T-shirt 
Domare 
Avslutningsträff med pizza och prisutdelning
SISTA ANMÄLNINGSDAG 26 JAN
0
bottom of page