top of page
Namnlös design (15).png
3 VECKOR MED TÄVLING OCH POÄNGJAKT
TILLSAMMANS MED ANDRA MEDLEMMAR   
Vi kommer att beställa exotisk bricka till festen så om du har några allergier, kika gärna via länken vad maten innehåller.
Under 3 veckor tävlar kör vi tre olika tävlingspass och du bidrar till ditt lags poäng genom att genomföra passet oavsett skalning. Man anmäler sig till tävlingen och väljer i samband med anmälan vilket lag man vill vara med i. Vi stävar efter att ha lika många deltagare i varje lag.
Lördag som tävlingsdag 
Varje lördag inom perioden kommer vi arrangera ett tävlingstillfälle på CrossFit Kalmar där pepp, stöttning och laganda garanteras! Vi hjälps, i god kamratskap, åt att döma varandra rättvist, regler hjälper ju till att kontrollera det roliga. Har man ingen möjlighet eller inte känner för att delta vid dessa tillfällena går det att genomföra tävlingspassen på egen hand. Den sista lördagen avslutas med en Happening! Datum: 2 mars, 9 mars, 16 mars.
Du behöver inte massvis av erfarenhet för att vara med
3 veckor, 3 tävlingspass; ett segrande lag 
Det här är tävlingen för alla! Oavsett din ambition för att tävla eller krav på resultat borde du vara med, det finns flera sätt att samla poäng än att genomföra WOD:en snabbast eller lyfta tyngst. Tävlingen kan ses som ett kul adderande till just Din träning som du gör resten av året då du kanske pushar dig själv ytterligare. Främst ska vi ha roligt tillsammans! 
450:- /person
Lagtröja
Deltagande och domare 
Fest med mat
SISTA ANMÄLNINGSDAG 28 JAN
0

LAGKAPTENERNA

Här är årets lagkaptener. Välj lag vid anmälan!

bottom of page