top of page

MAMMATRÄNING.

Vi gör dig stark och hållbar på ett säkert, effektivt och roligt sätt!

BLI EN STARK MAMMA!

Vi bygger från grunden. Vi ser till att du har bra rörelsemönster och aktiverar muskler på rätt sätt.

16 pass tillsammans med coach och en liten grupp andra mammor.

Vi kör målsamtal innan vi startar och följer upp träningen mot slutet.

Vi lär er korrekt lyftteknik i olika övningar och även köra en hel del kondition- och smidighetsträning.

Riktar sig till alla mammor oavsett träningsbakgrund

Vår mammaträning riktar sig till dig som oavsett träningsnivå eller bakgrund vill bygga upp din kropp på ett säkert, effektivt och roligt sätt efter din graviditet.
 
Du gör detta tillsammans med en grupp på 6-12 mammor och en personlig tränare. Gruppen kommer att svettas tillsammans under en period som innehåller 16 träningspass plus individuell kontroll och program.

Individuella tester och program
Efter anmälan kan du kostnadsfritt boka upp en tid med oss för en kontroll av diastas och aktiveringsmönster och utifrån det ger vi dig ett program att jobba med innan och parallellt med gruppträningen. Detta är inget krav men ger dig en ännu bättre och mer långsiktigt utveckling.

Tider och pris
Nybörjargruppen (steg 1) tränar tisdagar och torsdagar kl 9:30-10:30
Fortstättningsgruppen (steg 2) tränar tisdagar och torsdagar kl 10:45-11:45
Pris: 1950 kr

Vanligen startar vi grupper i januari, mars, maj, september samt november. För exakta datum, klicka på anmälningslänken.

IMG_4318-2.jpg

VAD FÅR DU?

COACHNING

Du kommer alltid träna i en liten grupp tillsammans med en erfaren coach som ser till att rörelser blir rätt, intensitet blir lagom och att varje pass blir superkul!

GEMENSKAP

Mammaträningen ger dig omedelbart ett nätverk av träningskompisar. De saknar dig om du inte är på plats och hejar på dig när det blir jobbigt.

GLÄDJE

Detta är den vanligaste spontana feedbacken vi får från deltagare. "Aldrig förr har jag tyckt att träning är så här roligt!" 

RESULTAT

Vi startar från grunden och kommer långsamt följa en progression som gör att du utvecklas både styrke- och konditionsmässigt.

INVESTERA I DIG SJÄLV

bottom of page