top of page
HYROX_LOGO_WHITE_WITH CLAIM_ONLINE.png
Official Hyrox Gym Banner_New.jpg

HYROX KALMAR

Vi har stor erfarenhet av att coacha, träna och tävla i Hyrox och kan hjälpa dig med din träning på allra bästa sätt. Du får också tilllgång till en Hyrox-programmering med 5 pass i veckan.

VAD ÄR HYROX?

HYROX-klasserna hos oss riktar sig till dig som vill testa funktionell träning och träna styrka och kondition i en riktigt inspirerande miljö. HYROX är en träningsform och tävlingsform som kombinerar funktionell träning, uthållighet och löpning.

 

HYROX SOM MOTIONSFORM

På våra Hyrox-pass coachas du av våra utbildade Hyrox-tränare och du kan antingen träna för att bara må bra och ha roligt eller för att faktiskt kanske vara med i ett Hyrox-race framöver. Hyrox-passen hos oss är supervarierade, anpassningsbara och väldigt roliga. Fart och fläkt och riktigt bra träning. Det som skiljer Hyrox från CrossFit är främst att Hyrox endast innehåller relativt tekniskt enkla övningar samt har en lite mer dragning mot konditionsträning.

Som medlem tränar du på något av våra Hyrox-pass och kan även komplettera träningen genom andra pass och/eller individuell träning.

 

HYROX SOM TÄVLINGSFORM

Hyrox-tävlingar är konstruerade som ett race med en tydlig start och mål med härlig inramning och jäkla ös inne på arenorna under tävling då en tävling kan ha över 1000 deltagare! Tävlingsformen går ut på att du som atlet utför åtta olika funktionella övningar på åtta olika stationer - vid en station utför man någon typ av funktionell rörelse t.ex. medball shots eller släde eller utfallssteg; När du som atlet är färdig med en station springer du vidare till nästa (1000m) och fortsätter tills samtliga åtta stationer är avklarade och du har gått i mål.

HUR GÖR JAG OM JAG VILL BÖRJA?

Om du är intresserad av att träna Hyrox hos oss rekommenderar vi dig att boka in en kostnadsfri konsultation för att få reda på mer och komma igång på ett bra sätt!

Coachning
Instruktion
Introduktion
Gemenskap
Pepp
Resultat
Träningsprogram
Planering
Vägledning
bottom of page