top of page
HYROX_LOGO_WHITE_WITH CLAIM_ONLINE.png

HYROX KALMAR

HYROX-klasserna hos oss riktar sig till dig som vill testa funktionell träning och träna styrka och kondition i en riktigt inspirerande miljö. HYROX är en träningsform och tävlingsform som kombinerar funktionell träning, uthållighet och löpning.

 

På våra Hyrox-pass coachas du av våra utbildade Hyrox-tränare och du kan antingen träna för att bara må bra och ha roligt eller för att faktiskt kanske vara med i ett Hyrox-race framöver. Tävlingsformen går ut på att du som atlet utför åtta olika funktionella övningar på åtta olika stationer - vid en station utför man någon typ av funktionell rörelse t.ex. medball shots eller släde eller utfallssteg; När du som atlet är färdig med en station springer du vidare till nästa (1000m) och fortsätter tills samtliga åtta stationer är avklarade och du har gått i mål.

 

Det som skiljer Hyrox från CrossFit är främst att Hyrox endast innehåller relativt tekniskt enkla övningar samt har en lite mer dragning mot konditionsträning. Hyrox är också mer konstruerat som ett race med en tydlig start och mål med härlig inramning och jäkla ös inne på arenorna under tävling då en tävling kan ha över 1000 deltagare!

 

Det går att tävla både individuellt och i team om 2 eller team om 4. I nuläget går det två Hyrox-tävlingar i Sverige; en i Malmö i september och en i Stockholm i december. Vi hoppas att det ska finnas många taggade och race redo box-atleter till Hyrox i Stockholm i december. Dessförinnan kommer vi testa raceformen efter ett par veckor med Hyroxträningen med en tävling i boxen.

 

Som medlem tränar du på något av våra Hyrox-pass och kan även komplettera träningen genom andra pass och/eller individuell träning.

Om du är intresserad av att träna Hyrox hos oss rekommenderar vi dig att boka in en kostnadsfri konsultation för att få reda på mer och komma igång på ett bra sätt!

Official Hyrox Gym Banner_New.jpg
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page