CM106240.jpg

CF KICKSTARTER - NYBÖRJARGRUPP

Kickstarta CrossFit på sex veckor

Kickstart-gruppen för dig som vill förändra ditt liv vad gäller träning, hälsa och kost 

12 gruppass över 6 veckor

Grundläggande funktionell träning

Säkra och effektiva lyft

Kostkompendie med rekommendationer

Mätning och uppföljning av kroppskomposition före och efter (valfritt)

Mål och uppföljningssamtal

CFK T-shirt

Vi ger dig 6 veckors utmanande, gripbar, gruppträning för att komma igång med träningen och skapa riktigt bra och hållbara resultat. Det är lättare att komma igång med träning och hälsosamma vanor i en gemensam grupp där vi, som ett lag, håller oss till planen. 

Under 6 veckor kommer du igång med träningen, blir starkare och förbättrar konditionen. Det här är gruppen med fokus på effektiv träning som utmanar dig utifrån din nivå samtidigt som du har roligt, precis som det ska vara!

 

Oavsett om du har tränat innan eller aldrig satt din fot på ett gym är du välkommen att ta en plats; Och du behöver absolut inte vara i form. Träningsupplägget är lätt att anpassa för att passa olika nivåer av erfarenhet. Det vi kräver av dig är ett engagemang och viljan att förändra dina träningsvanor. Har du skador i bagaget? -Se till att konsultera oss så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Genomförda grupper:

23 augusti 2022, tisdagar 19.30 & torsdagar 19.30

4 oktober 2022, tisdagar 19.30 & torsdagar 18.30

Planerade starter:

10 januari 2023, tisdagar 18.30 & torsdagar 17.30, ANMÄLAN ÖPPEN

 

Pris 3375:-

CM106241.jpg

VAD DET INNEBÄR

COACHNING
Du kommer alltid träna i en liten grupp (max 8) tillsammans med en erfaren coach som ser till att rörelser blir rätt, intensitet blir lagom och att varje pass blir superkul!

GEMENSKAP
Gruppen ger dig omedelbart ett nätverk av träningskompisar. De kommer garanterat sakna dig när du inte är här och hejar på dig när det blir jobbigt!

GLÄDJE
 "Aldrig förr har jag tyckt att träning är så här roligt!" 

RESULTAT

Vi startar från grunden och kommer långsamt följa en progression som gör att du utvecklas både styrke- och konditionsmässigt.

HITTA DIN NYA TRÄNINGSFORM