Shadow on Concrete Wall

KIDS SUMMERCAMP 2021

IMG_8610_edited.png
Sista veckan i juli anordnas kids summercamp på CrossFit Kalmar - en vecka fullspäckad med skratt, aktiviteter och träning! 

Skratt är nyckeln till rörelse!

På många sätt är vi vuxna inte långt ifrån barnen när vi tränar i att det först och främst behöver vara roligt för att hitta hållbarheten och att man inte ska tröttna på en träningsform. Därför kombinerar vi under dessa dagar lek, olika friluftsaktiviteter och träning allt i ett. 

Vad vi vill åstadkomma under dessa dagar är att bygga på barnens intresse för fysisk aktivitet, att göra dem fysiskt litterära, att skapa en miljö där deras självkänsla stärks och en plats att träffa nya kompisar. Vi tror på vikten av att barn blir introducerade till olika former av träning i ung ålder för att hitta vad just de tycker är extra skoj!

Våra ledare för Kids Summer Camp är utbildade på träning för barn och har många års erfarenhet av att träna både vuxna och barn. De är lyhörda på att läsa av grupper och se alla individer och deras behov. 

Se till att din kid får ett camp att minnas! 

IMG_8608.JPG

Åldersgrupper 7-10, 11-15 år*
Max 12 per grupp

 

Datum 26 – 30 juli 2021 
 

3 timmar aktivitet/ träning per dag med pauser

Pris 1590:-

Shadow on Concrete Wall

Vad får ditt barn?

COACHNING

Barnen tränar alltid med en kunnig, peppande och inspirerande Kids-coach.

TEAMWORK & GEMENSKAP

Barnen lär sig ta ansvar och samarbeta i grupp. Barnen får massa nya träningskompisar.

GLÄDJE

Träning och fysisk aktivitet ska vara roliga. Vår lekfyllda och lärorika träning gör att barnen har roligt och blir starka på samma gång.

HÄLSOSAMMA VANOR

Målet med CrossFit Kalmar KIDS  Summercamp är att skapa hälsosamma vanor och sunt förhållningssätt till sig själv. Barnen blir starka både kroppsligt och i självkänslan. 

Tillsammans skapar vi fantastiska minnen!

IMG_8609_edited.jpg