top of page
Ordningsregler

Allmänt

Hos oss är alla välkomna oavsett bakgrund. Vi hälsar på varandra och välkomnar nya medlemmar. Vi är ett relativt litet gäng som tränar här och att alla trivs är det viktigaste för oss, vad kostar egentligen ett leende och en hälsning? Ingenting!

 

Tillgång – Vi erbjuder alla medlemmar tillgång till boxen mellan 05.00–22.00 alla dagar i veckan. Under de tider boxen inte är bemannad kommer ni in genom entrédörren in till gymmet med hjälp av Parakey. Släpp inte in obehöriga i gymmet. 


 

Pass

Bokningar – Bokningssystemet ska alltid respekteras och efterföljas av alla. För närvarande kan man ha 3 aktiva framtida bokningar. När du har förbrukat en eller flera går det att nyttja bokningarna igen. Syftet med dessa 3 bokningar är att alla ska ha samma möjlighet att välja de mest populära träningstiderna. 

 

Att tänka på när du bokar pass – Avbokning av pass du inte ska/kan gå på ska ske så tidigt som möjligt, helst innan 2 timmar före passets start, detta för att de som håller/höll en reservplats ska få en chans att medverka på passet. Många avbokar samma dag som passet, så håller du en reservplats, var uppmärksam på notiser och håll utkik i Wondr bokningssystem ifall du har fått en plats. Om du absolut inte kan komma på ditt bokade pass och tiden för avbokning har passerat går det bra att meddela detta via SMS till box-telefonen med telefonnummer: 070 86 160 60. 

 

Inför passet – Kom i tid. Coachen checkar innan er på passet innan passet börjar. Meddela coachen om eventuella skador i passets början för att ge tränaren goda förutsättningar att hitta rätt alternativ till övningar för dig.

 

Open Gym

Egen träning – Att träna själv (Open gym) hos oss går kanon, men det kan vara trångt på vardagar mellan 16.00–18.00. Vi ser helst att träning på Open gym utförs av dig som har stor vana av träning, CrossFit i synnerhet, och att du kan din sak. Våra gruppass är minst lika roliga och tuffa som att träna på egen hand. På passen får du den hjälp du behöver av våra tränare, dessutom får du ta del av den härliga gemenskap som gruppassen bidrar till. 

 

Lämna företräde – Allas tid är lika viktig och ingen annans träning är viktigare än någon annans, men gruppträning går bestämt före Open gym av den enkla anledningen att det är många som tränar på samma gång med en gemensam coach och programmering. Detta innebär att du kan bli ombedd att lämna plats och/eller ge ifrån dig utrustning till en passdeltagare eller coach. Visa respekt för varandra och vår utrustning samt lyssna på tränarna. 


 

Hjälp oss hålla gymmet snyggt

Utrustning och skräp – Allt som du använt ska ställas tillbaka på sin hemmahörande plats. Torka av utrustning samt golv om du råkat spilla, damma ner, börjat blöda eller svettats på golvytorna. Hjälp oss att hålla ordning i boxen så blir det trevligare för alla och underlättar städning. Allt skräp, dvs. papper, tejp eller dyl. ska slängas i papperskorgarna. Panten går i pant-tunnan.

 

Sko och klädgränser – Ytterskor tas av innanför entrédörren och ställs i skostället. Ytterkläder och väskor förvaras i omklädningsrum, ta endast med dig det nödvändiga ut på golvet.

Talk – Talk är fantastiskt! Det är ett enkelt och effektivt träningshjälpmedel. Talket hör hemma på dina händer. Ha inte lösa bitar liggandes på golvet och skriv inte eller rita streck med det på golvet. 

 

Lounge – Släng skräp efter dig när du ätit mat i loungen. Använd engångs-besticken som tillhandahålls i loungen. Det är inte heller tillåtet att använda glas som substitut för vattenflaska på gym-ytan, tänk om det går sönder.

 

Dusch / omklädningsrum – Raka dig inte i duscharna, släng ditt skräp i papperskorgarna och ta med dina kläder hem. Alla kvarglömda kläder, samt skor i skostället skänks med jämna mellanrum (detta annonseras i medlemsgruppen). 

 

Porten – Tänk efter innan du öppnar porten och respektera andras situation. Det går att använda ytterdörr i de flesta fall. Skulle du använda porten, se till att den är låst när du slutar/ lämnar lokalen.

 

Dumpning – Att dumpa vikter hos oss får man göra för att undvika skador, inte av lathet. Tomma skivstänger, hantlar, eller KB’s får aldrig dumpas. Anledningen är att vi vill kunna bibehålla kullager i våra stänger så intakt som möjligt, att våra golv ska vara hela, och att utrustningen ska hålla längre.

 

Fusk och doping – Hos oss fuskar vi inte, om vi fuskar försvinner meningen med det vi gör. Att fuska är inte samma sak som att skala. Din coach hjälper dig att hitta en skalning som passar dig. Vi använder oss inte heller utav doping. Vid misstanke om doping kan kontroller att komma bli aktuella.

 

Barn – Barn är välkomna att vistas utanför träningsytan, främst på ytan utanför kontoren. Se till att ni plockar iordning efter barnen när ni lämnar och har något gått sönder säg till. Varje förälder ansvarar för sitt barn och dess säkerhet. 

 

Säkerhet och gemenskap – Av säkerhetsskäl ser vi gärna att man tränar utan hörlurar, främst för att det är trevligare att kunna prata med varandra, men också för att det innebär en säkerhetsrisk, speciellt när det är mycket folk på plats samtidigt.

 

 

 

 Sist men inte minst, kör hårt och ha kul!

 

bottom of page