top of page
IMG_8609.JPG

KIDS - BARNTRÄNING

Vi får barn att röra på sig genom lekar, utmaningar och träningspass som de älskar!

VI BYGGER AKTIVA OCH GLADA BARN!

IMG_8608.JPG

Vi kommer att bygga upp passen precis som ett ”vanligt” CrossFit-pass med en uppvärmning följt av teknikträning/instruktion där vi kommer att fokusera på 1-2 grundläggande rörelser varje månad. Efter teknikträningen kommer det att vara en flåsigare del, där barnen jobbar intensivt med varierande, funktionella övningar. Vi avslutar varje pass med en lek, ofta som barnen själva får vara med och välja.

 

Mål
Målet med CrossFit Kids är att barnen ska finna en glädje i att röra på sig och framför allt att de ska ha roligt. Vi kommer att jobba mycket med att lära barnen att röra sig med fin teknik innan vi involverar några externa vikter. Målet är att successivt utveckla barnen så att de lär sig för livet. Säkerhet kommer att vara a och o under träningen med mycket fokus på repetitioner och kroppskontroll.

Pris
12 veckors träning samt T-shirt
1549 kr

Luvtröja finns som tillval och den beställning kan man göra vid anmälan.

Tider
5-6 år Söndag kl 10:00-11:00
7-10 år Söndagar kl 11:00-12:00
11-15 år Söndagar kl 12:00-13:00

IMG_8610.JPG

VAD FÅR DU?

COACHNING

Barnen tränar alltid med en kunnig, peppande och inspirerande Kids-coach.

TEAMWORK & GEMENSKAP

Barnen lär sig ta ansvar och samarbeta i grupp. Barnen får massa nya träningskompisar.

GLÄDJE

Träning och fysisk aktivitet ska vara roliga. Vår lekfyllda och lärorika träning gör att barnen har roligt och blir starka på samma gång.

HÄLSOSAMMA VANOR

Målet med CrossFit Kalmar KIDS är att skapa hälsosamma vanor och sunt förhållningssätt till sig själv. Barnen blir starka både kroppsligt och i självkänslan. 

INVESTERA I DITT BARN

bottom of page